X-TRAIL

X-TRAIL

Nissan Xtrail Broşür

YENİ NISSAN X-TRAIL
 
SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.
 
Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin yolun. Bugüne kadar yaptığın her yolculuktan daha konforlu, daha rahat, daha X-TRAIL.
 
HAYALLERİNE KUSURSUZ BİR MOTORLA ULAŞ.
 
Mükemmel yakıt tasarrufu ile sürüş keyfini geniş bir SUV&rsquode buluşturmak mümkün mü? Biz yeni X-TRAIL&rsquode bunu, verimlilik ve performansı maksimum seviyede buluşturan yeni nesil motor ve sıradışı tasarım ile başardık. Seni hayallerine götüren güç. Daha da güçlenen yepyeni X-TRAIL, sahip olduğu gelişmiş 1.6 dizel motoruyla yüksek performans gösterirken düşük yakıt tüketimi ve düşük karbondioksit emisyonu sağlıyor. Nissan&rsquoın akıllı Stop/Start sistemi ise sıkışık şehir trafiğinde beklerken motoru otomatik olarak durdurup hareket etmeden önce tekrar çalıştırarak karbondioksit emisyonunu daha da azaltıyor.
 
YOLLAR KONFORLU OLMAYABİLİR AMA X-TRAIL&rsquoİN İÇİ TAM HAYALİNDEKİ GİBİ.
 
Arkana yaslan ve açılır Panoramik Moonroof, çift dikişli iç deri kaplama, LED iç aydınlatma ve parlak metalik aksam gibi zevkli dokunuşların tadını çıkar. Tüm bunlar hayalindeki konforu aracının içine taşımak için.
 
PANORAMİK MOONROOF
 
Hayali yıldızlar olanlar için eşsiz bir ilham kaynağı. Kafanı kaldır ve
Panoramik Moonroof&rsquotan içeri sızan nefes kesici manzaranın tadını çıkar.
 
KENDİ KONFORUNU YARAT.
 
X-TRAIL&rsquoin esnek ve fonksiyonel oturma sistemi sayesinde, ikinci ve üçüncü sıradaki koltukları dilediğin gibi ayarla. İster sürpriz misafirlere yer aç ister eşyalarına daha fazla alan sağla. Dinlenme zamanı geldiğinde ise koltukları arkaya kadar yatırıp keyfine bakabilirsin.
 
Elektrikli Bagaj Kapağı
Yeni X-TRAIL&rsquode her şeyi senin rahatını düşünerek tasarladık. Tek dokunuşla kendiliğinden açılan elektrikli bagaj kapağı hayatını kolaylaştıracak.
 
SİZİ KORUYAN TEKNOLOJİ NISSAN GÜVENLİK KALKANI FELSEFESİ.
Sürüşün her anında ihtiyacın olan güvene sahip olman mümkün mü? Nissan Güvenlik Kalkanı, her aracımızın geliştirilmesinde bize rehberlik eden kapsamlı bir güvenlik stratejisidir.