QASHQAI

QASHQAI

Nissan Qashqai Broşür

NISSAN QASHQAI.
ŞEHİR BENİM.
Beklediğiniz an geldi. Crossover&rsquoın öncüsü Nissan Qashqai öngörüye sahip gelişmiş teknolojisi, dinamik sürüş keyfi ve kusursuz tasarımıyla sizin için yenilendi.Şehri sınırsız yaşamaya, şehir benim demeye hazır mısınız?

TASARIMIYLA PRESTİJ BENİM.
Teknolojiyle beslenen Nissan Qashqai&rsquonin ruhu hâlâ asi.Yepyeni tasarıma sahip bedeniyse, daha önce hiç olmadığı kadar güçlü ve sportif. Siz de Nissan Qashqai&rsquonin enerjisini keşfedin.

İNCE DETAYLARIYLA SEÇKİNLİK BENİM.
Deri koltuklar, gösterişli iç tasarım.
Nissan Qashqai, sizi mükemmelliğin yeni standartlarıyla tanıştırıyor.Deri şıklığına sahip bel destekli koltukları, stil sahibi ambiyans aydınlatması ve daha fazla konfor sunan yastıklı deri kaplama diz desteğiyle Nissan Qashqai, hiç ayrılmak istemeyeceğiniz kadar çekici.

BİLGİLENDİRME EKRANIYLA TEKNOLOJİ BENİM.
Kontrol daima sizde.
Nissan Qashqai&rsquonin gösterge panelinde yer alan, 5&rdquo renkli TFT ekranını kişiselleştirebilir ve her türlü anlık bilgiye kolayca erişebilirsiniz. Kısacası bu ekranla kontrol de keyif de sizde.

NISSAN GÜVENLİK KALKANI İLE GÜVENLİK BENİM.
Teknolojiyle hayat bulan üst düzey güvenlik.
Nissan Güvenlik Kalkanı ile her zaman gücü ve güveni hissedeceksiniz. Nissan Qashqai&rsquonin, kameralar ve sensörler yardımıyla çalışan, 8 farklı güvenlik sistemiyle her zaman yola ve çevrenize

OTOMATİK UZUN FAR ASİSTANI:Karanlık bir yoldasınız ve görüş mesafenizi artırmak istiyorsunuz. Sorun yok. Nissan Qashqai, görüş mesafenizi artırmak için otomatik olarak uzun farlarını yakar. Size doğru yaklaşan bir araç algıladığında ya da yoğun bir trafiğe girdiğinizde de kısa farlara döner. Nissan Qashqai&rsquonin LED farlarıyla daha geniş bir görüş açısı ve daha aydınlık bir sürüş deneyimi yaşayacaksınız.

OTOMATİK ÇARPIŞMA ÖNLEYİCİ SİSTEM:Bu sistem, önünüzdeki araca çarpma riski doğduğu anda, sizi sesli ve görsel olarak uyarır. Eğer siz bu uyarıya cevap vermezseniz, araç otomatik olarak sert fren yapar ve yavaşlar.

TRAFİK İŞARETİ TANIMA SİSTEMİ:Siz dikkat edemeseniz de Nissan Qashqai, sürüş esnasında yoldaki trafik işaretlerini tanır ve sizi hız limitleri konusunda bilgilendirir.

HAREKETLİ NESNE ALGILAMA SİSTEMİ:Park etmenize yardımcı olan dijital ko-pilotunuzla tanışın. 360 derecelik kapsama alanına sahip bu sistem çocuk, hayvan ya da herhangi bir nesnenin yaklaşması durumunda sizi bilgilendirir ve güvenli park etmenizi sağlar.

ŞERİT TAKİP UYARI SİSTEMİ:Aracınız istenmedik şekilde şeridinden ayrıldığında, gelişmiş teknolojiye sahip Şerit Takip Uyarı Sistemi sizi anında uyarır (Sinyal vererek şerit değiştirme hariç). Yol çizgilerini tespit ederek çalışan bu sistem, farklı yol koşulları ve sürüş tarzlarına uyum sağlayarak şeritte kalmanıza yardımcı olur.

KÖR NOKTA UYARI SİSTEMİ:Nissan Qashqai göremediklerinizi görmenize yardımcı olur. Eğer kör nokta alanında bir araç belirirse, yan aynalarda uyarı ışığı yanarak sizi bilgilendirir. Şerit değiştirmek için sinyal verdiğinizde, size tehlikeli derecede yakın bir araç varsa görsel ve sesli uyarıcılarla sizi ikaz eder. Güvenli şerit değiştirmenin kolay yolu da Nissan Qashqai&rsquode.

YORGUNLUK ALGILAMA SİSTEMİ:Artık direksiyon başında dikkat kaybı ya da uyuklama riski en aza iniyor. Çünkü bu sistem, konsantrasyon derecenizi ve yorgunluğunuzu tespit ederek, sizi mola vermeniz konusunda görsel ve sesli olarak uyarıyor.

GÜVENLİĞİNİZ ÖN PLANDA:Nissan Qashqai sunduğu aktif ve pasif güvenlik özellikleriyle, Nissan Güvenlik Kalkanı ve standart olarak sunulan 6 hava yastığıyla güvenliğinizi daima ön planda tutar.

YENİ NISSAN CONNECT İLE KEYİF BENİM.
Yeni Nissan Connect&rsquoin 7&rdquolik parlama yapmayan yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı, zengin özellikleri ve kolay kullanım sağlayan menüsüyle yolculuklar artık daha keyifli. Müzik, Navigasyon, Çevre Görüş Sistemi... Hayatınızı kolaylaştıracak ve sizi mutlu edecek ne varsa bu ekranın içinde. Ayrıca ister akıllı telefonunuzla, isterseniz iPod&rsquounuz ya da MP3 çalarınızla Yeni Nissan Connect&rsquoe bağlanın ve müziğin keyfini çıkarın.

AKILLI PARK SİSTEMİ ile RAHATLIK BENİM.
Nissan Qashqai&rsquode yer alan Nissan Çevre Görüş Sistemi, 4 kamerası ile aracınızın kuşbakışı görünümünü 7&rsquo&rsquolik renkli ve dokunmatik ekrana aktarır. Geri manevraları ve park etmeyi kolay hale getirir. Nissan Çevre Görüş Sistemi ile manevra yaparken, kuşbakışı görünümden farklı görünüm modlarına geçiş yaparak aracınızı üstten, önden ve yandan görüntüleyebilirsiniz. Bu sistemde dilerseniz çift görünüm modunu seçerek, aracınızı park ederken farklı açılardan görüntüleyebilirsiniz.

AKILLI PARK SİSTEMİ
PARALEL PARK: Akıllı Park Sistemi ile park etmek artık çok daha kolay ve eğlenceli. Aracınızı park etmek istediğiniz zaman, akıllı park sistemi düğmesine basmanız ve sistemin uygun park alanını tespit ettiğini bildirmesini beklemeniz yeterli. Ayrıca Nissan Qashqai, tüm direksiyon manevralarını sizin için otomatik olarak yapar.
OTOPARKLARDA PARK: Çevre Görüş Sistemi yoğun ve kalabalık otoparklarda, en iyi park alanını bulmanıza yardımcı olur. Ayrıca Akıllı Park Sistemi, sizin yerinize Nissan Qashqai&rsquonizi geri geri de park eder.

360 DERECE GÖ RÜNÜM

ARACINIZ ÇİZİLMESİN: Nissan Qashqai ile park ederken kamera tuşuna basın ve kuşbakışı görünüm modundan yandan görünüm moduna geçiş yapın. Böylelikle kaldırıma olan uzaklığınızı görüp, aracınızı güvenle park edin.

KÖR NOKTALARI ORTADAN KALDIRIN:Geri manevralarda tam olarak arkanızda ne olduğunu görebilirsiniz. Cam hizasının altında kalan kısa nesneleri fark etmek için, kamera üzerindeki tepeden görünüm moduna geçmeniz yeterli.

NISSAN SÜRÜŞ KONTROLÜ İLE SÜRÜŞ KEYFİ BENİM.

Nissan Qashqai&rsquonin sürüşe tepki veren, öngörülere sahip teknolojileriyle yolda güveni ve desteği hissedeceksiniz. Örneğin gövde kontrolü, geliştirilmiş süspansiyon sistemi yardımıyla gövde hareketlerini yöneterek daha konforlu bir sürüş deneyimi sunar.

SÜRÜŞ KONTROLÜ:Aktif Yol Kontrolü, Aktif Motor Freni ve Aktif Sürüş Kontrolü birlikte çalışarak sürüş konforunuzu artırır. Üstelik tüm bu sürüş kontrol özelliklerini TFT ekranınızdan görüntüleyebilirsiniz.

AKTİF YOL KONTROLÜ:Nissan Qashqai&rsquode yer alan bu sistem, viraja girdiğinizde iç taraftaki lastiklere otomatik olarak hafifçe fren uygular. Bu sayede araç, savrulmadan virajı alır. Böylelikle Nissan Qashqai, virajlarda size ekstra güven sağlar.

X-TRONIC AKTİF MOTFRENİ:Virajlara güvenle girmenizi sağlayacak bir başka yenilik ise: X-TRONIC Aktif Motor Freni. Bu sistem, virajlarda hızı azaltarak aracın şeritte kalmasını sağlar. Bu sayede Nissan Qashqai daha konforlu ve emniyetli bir sürüş sunar.

AKTİF SÜ RÜŞ KONTROLÜ:Aktif sürüş kontrolü, bozuk yollarda sarsıntıyı azaltmak ve sürüş konforunuzu artırmak için hafifçe fren uygular.

ALL MODE 4X4-I ÖZ ELLİĞİ:Nissan Qashqai&rsquonizle ister arazide, isterseniz düz yolda olun: 4x4-i özelliği size her türlü yol durumunda yardımcı olmak için lastik çekişini maksimum düzeye getirir. Bilgisayar ve sensörlerden faydalanan bu sistem, tekerleğin kayma miktarını ölçer ve anında otomatik olarak torku arka tekerleklere %50&rsquoye kadar değişen oranda dağıtır. Ayrıca bu akıllı sistem, torku sola ve sağa dağıtarak çekişi yükseltir.

YENİ VERSİYONLARLA SEÇENEK BENİM.
NIssan Pure DrI ve teknoloji si hep bir adım ileride.
Dizel, benzinli 4x4, manuel ya da yeni X-TRONIC otomatik vitesli... Hem performans hem de yakıt ekonomisi isteyenler için Pure Drive Teknolojisi... Aradığınız ne özellik varsa, hepsi Nissan Qashqai&rsquode. Ayrıca Stop/Start Teknolojisi&rsquone ve üstün aerodinamik özelliklere sahip Nissan Qashqai, Crossover sınıfının en düşük karbon salınımını sunarak da dikkat çekiyor.

YENİ X-TRONIC TEKNOLOJİSİ
YENİ X-TRONIC Teknolojisi (Değişken Zamanlı Vites Teknolojisi) size keyifli bir sürüş deneyimi yaşatmak için tasarlandı. Bu yeni teknoloji, sürüş konforunuzu artırmanın yanı sıra, daha iyi hızlanma ve düşük yakıt tüketimiyle de beğeninizi kazanacak. Ayrıca manuel modlu otomatik şanzıman ile kontrol daima sizde.

DİZEL-OTOMATİK VİTES
Crossover segmentinin yaratıcısı Nissan Qashqai, yine Crossover segmentinde bir ilk olan Dizel-Otomatik seçeneğini sunuyor. Yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi sağlayan bu yenilik, şehirde fark yaratmanızı sağlayacak.

FONKSİYONEL SA KLAMA ALANLARIYLA SINIRSIZ ALTERNATİF BENİM.
YÜKLEME ALANI.
Nissan Qashqai&rsquonin arka koltukları yatırıldığında düz bir bagaj alanı sunarak, uzun nesneleri yükleme ya da çıkarmada size kolaylık sağlıyor. Ayrıca bu düz zeminin altında, değerli eşyalarınız için gizli bir bagaj alanı daha bulunuyor.

İSTEDİĞİNİZ GİBİ BÖLÜMLENDİRİN.
Nissan Qashqai&rsquonin çok amaçlı ve yenilikçi bagaj çözümleriyle, her türlü yükü güvenli bir şekilde taşıyabileceksiniz. Arka koltuklar dik konumdayken, bagaj bölümleyiciyi kullanarak 16 farklı bagaj kombinasyonu oluşturabilir, üstelik bölümleyicinin altına bagaj örtüsünü de yerleştirebilirsiniz.

HER ŞEY ELİNİZİN ALTINDA OLSUN.
Nissan Qashqai&rsquonin fonksiyonel orta konsol tasarımı, size akıllı ve kullanışlı saklama alanları yaratıyor. Gün içerisinde kullandığınız her şeyin, elinizin altında olmasını sağlayarak konforunuzu artırıyor.

AKSESUAR SEÇENEKLERİYLE TARZ BENİM.
Orijinal Nissan aksesuarlarıyla aracınızı zevkinize göre kişiselleştirin.
1. Krom ayna kapakları
2. Krom ön tampon orta kaplama
3. 19&rdquo Ibiscus tarzı alaşımlı jantlar(Elmas kesim, koyu gri)
4. Krom kapı yan ve eşik üstü şeritler

NISSAN 3 YIL/100.000 KM GARANTİ*

NISSAN GÜLÜMSEME HATTI 0216 651 84 20

NISSAN YOL YARDIMI 0800 211 61 63 / 0212 225 49 59

*Nissan binek araçlar için 2 yıl/60.000 km (hangisi daha önce dolarsa) garanti kapsamında olup ayrıca Nissan Otomotiv A.Ş. aracın ilk satış tarihinden itibaren 3 yıl/100.000 km (hangisi daha önce dolarsa) Nissan Kalite Güvence Sistemi ile işçilik ya da malzeme hatası sonucu üretimden kaynaklanabilecek problemlerin ücretsiz olarak onarımını garanti eder. Ayrıca, araçlar 12 yıl gövde garantisi altındadır.

Fotoğraflarda görülen aksesuar ve donanımlarla Türkiye&rsquode satışa sunulan modellerin aksesuar ve donanımları arasında farklılıklar bulunabilir. Türkiye&rsquode satışa sunulan modeller için en yakın Nissan Otomotiv Yetkili Satıcısı&rsquondan bilgi alabilirsiniz. Nissan Otomotiv A.Ş., ürünlerin şekil ve donanımında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kaligrafik hatalar ve baskıdan kaynaklanabilecek kusurlarda firmamız herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

www.nissan.com.tr

NISSAN 3 YIL/100.000 KM GARANTİ*
NISSAN GÜLÜMSEME HATTI 0216 651 84 20
NISSAN YOL YARDIMI 0800 211 61 63 / 0212 225 49 59
TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ NISSAN OTOMOTİV A.Ş. Tel: (0216) 559 84 00 Faks: (0216) 651 84 34