JUKE

JUKE

Nissan Juke Broşür
Nissan Juke Aksesuar Broşür

Heyecan O&rsquonun ruhunda var!
Nissan Juke, spor bir otomobille, SUV&rsquoun özelliklerini sıra dışı bir tasarım, heyecan verici performans ve yenilikçi teknolojiyle kusursuz bir formda birleştiriyor. Sürüş keyfi, prestiji, heyecan verici özellikleri ve sahip olduğu daha birçok yeniliğiyle &ldquoO&rdquo haylazlığın yeni tanımı...
Şehre enerji saçan ruhu sayesinde, onunla yaşanan her şey mükemmel olacak!

Tasarımıyla &ldquofark&rdquo yaratır!
Nissan Juke&rsquoun devrim niteliği taşıyan &ldquosıra dışı&rdquo tasarımı, şehrin tüm bakışlarını kolayca üzerine çekiyor. Tasarımda referans alınan spor otomobil özellikleri Juke&rsquoa dinamizm katıyor SUV otomobillere özgü olan yüksek sürüş konforu ise, kullanımda güven veriyor. Kısacası Nissan Juke, haylazlık yaratan farklı tasarımıyla size her yerde eşlik etmeye hazır!

KIŞKIRTICI İÇ TASARIM!
Nissan Juke&rsquoun iç tasarımı, dış tasarımı kadar haylaz! Öyle ki, orta konsolu spor bir motosikletin gövdesini andırıyor. Teknolojik detaylar ve agresif hatlar onun sıra dışı dış tasarımını bütünlüyor.

CVT Teknolojisi
CVT Teknolojisi (Değişken Zamanlı Vites) sayesinde sarsıntısız sürüş keyfi sunan Nissan Juke, otomatik vites tutkunlarının beklentilerini fazlasıyla karşılayacak. Yakıt tasarrufu ve kesintisiz sürüş keyfiyle, otomatik vitesin yeni boyutu CVT Teknolojisi, Nissan Juke&rsquoda sizi bekliyor!

Motor Seçenekleri
Nissan Juke&rsquota, aradığınız güç ve performansı bulacağınız 1.6 benzinli ve 1.5 dizel motor seçenekleri bulunuyor. 1.6 benzinli motor 117 beygirlik gücüyle, 1.5 dizel motorsa ortalama 4.8 lt yakıt tüketimiyle dikkat çekiyor.

Performansıyla haylaz, yakıt ekonomisiyle sihirbaz!
Nissan Juke&rsquota bulunan Nissan Dynamic Control System (NDCS)* aracınızı istediğiniz performansta, Sport, Normal ya da Eco modlarından birini seçerek kullanmanızı sağlar. NDCS&rsquonin bir diğer özelliği, klima sistemini kolaylıkla kontrol edebilmenizdir. Ayrıca, NDCS&rsquonin &ldquoDrive Info&rdquo ve &ldquoEco Info&rdquo ekranlarıyla aracınızın yakıt tüketimi ve motor değerleri gibi birçok teknik özelliği ayarlayabilirsiniz.

Nissan Juke en dinamik şehirli!

Teknoloji parmağınızın ucunda!
5,8 inçlik renkli ve dokunmatik ekranlı Nissan Connect teknolojisi* CD-MP3 çalarıyla ve iPhone/iPod/USB bağlantılarıyla müzik keyfinizi tek ekrandan kontrol etmenizi sağlıyor. Ayrıca Nissan Connect&rsquoe entegre edilmiş Bluetooth ile hem müzik aktarımı hem de kablosuz telefon görüşmesi yapabilir geri görüş kamerası ekranıyla kolay ve güvenli park edebilirsiniz.

Her şey konforunuz için düşünüldü!
Spor bir otomobille, SUV&rsquoun en çekici yanlarını buluşturan Nissan Juke, akıllı anahtar sistemi, yağmur sensörü, otomatik yanan farları, katlanabilir yan aynaları, ısıtmalı koltukları ve daha birçok özelliğiyle konforlu sürüş sağlıyor. Sahip olduğu tüm teknolojik ve ergonomik özellikleriyle karakteristik Juke tasarımı ince ve zarif dokunuşlar sayesinde ustalıkla birleşiyor.

Haylaz ama bir o kadar da güvenli!
Nissan Juke ile sıra dışı tasarım ve eğlencenin yanı sıra, Euro NCAP testlerinden 5 yıldızla ödüllendirilmiş güvenli sürüş yaşarsınız. ABS, EBD, Brake Assist, ESP, sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları gibi aktif ve pasif güvenlik ekipmanlarıyla Nissan Juke&rsquota kendinizi güvende hissedeceksiniz.

Bagaj alanıyla da sıra dışı!
Nissan Juke, fonksiyonel özellikleriyle ihtiyaçlarınıza uygun geniş bagaj alanı sağlar. Örneğin daha fazla alana ihtiyaç duyulduğunda, 60/40 katlanabilen arka koltuklarıyla tam 830 litreye kadar bagaj hacmi sunar. Bagaj kapağı ile paralel yukarı kalkan arka bagaj paneliyle de bagaj hacminin daha da genişlemesine olanak tanır.

NISSAN 3 YIL/100.000 KM GARANTİ*
NISSAN GÜLÜMSEME HATTI 0216 651 84 20
NISSAN YOL YARDIMI 0800 211 61 63 / 0212 225 49 59

*Nissan binek araçlar için 2 yıl/60.000 km (hangisi daha önce dolarsa) garanti kapsamında olup ayrıca Nissan Otomotiv A.Ş. aracın ilk satış tarihinden itibaren 3 yıl/100.000 km (hangisi daha önce dolarsa) Nissan Kalite Güvence Sistemi ile işçilik ya da malzeme hatası sonucu üretimden kaynaklanabilecek problemlerin ücretsiz olarak onarımını garanti eder. Ayrıca, araçlar 12 yıl gövde garantisi altındadır.
Fotoğraflarda görülen aksesuar ve donanımlarla Türkiye&rsquode satışa sunulan modellerin aksesuar ve donanımları arasında farklılıklar bulunabilir. Türkiye&rsquode satışa sunulan modeller için en yakın Nissan Otomotiv Yetkili Satıcısı&rsquondan bilgi alabilirsiniz. Nissan Otomotiv A.Ş., ürünlerin şekil ve donanımında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Kaligrafik hatalar ve baskıdan kaynaklanabilecek kusurlarda firmamız herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

www.nissan.com.tr
Nissan. Yenilik ve Heyecan.
TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ NISSAN OTOMOTİV A.Ş. Tel: (0216) 559 84 00 Faks: (0216) 651 84 34