YENİ NOTE

YENİ NOTE

Nissan Note Broşür
Nissan Note Aksesuar Broşür

YENİ NISSAN NOTE. ŞEHRİN DAHA FAZLASI. Onda her şeye yer var, en çok da size! Yeni Nissan Note güvenliği, konforu, teknolojisi ve tasarımıyla fark yaratıyor. Geniş ve ferah iç mekanıyla sınıfının standartlarını yeniden belirliyor. Yeni Nissan Note&rsquola hayata, enerjik ve teknolojik bir başlangıç yapmaya hazır mısınız?

TASARIMIYLA TAM NOTE ALDI! Yeni Nissan Note&rsquoun dinamik tasarımı,  krom kaplamalı sportif ön ızgarası ve gövdeyle bütünleşen stop lambaları sizi harekete geçirecek. 16" jantları, tavan spoyleri ve gündüz farları şıklığınıza şıklık katacak. 

KONFORUYLA TAM NOTE ALDI! Yeni Nissan Note, konforuyla da etkileyici. Öne ve arkaya hareket edebilen kızaklı arka koltukları, size sınıfının en iddialı diz mesafesini sunmak için hazır. Ayrıca ısıtmalı ve yarı deri döşemeli koltukları, 85 derece açılabilen arka kapıları, ısıtmalı yan aynaları, ihtiyaç halinde bagajı iki katlı kullanmanıza ve bölümlendirmenize imkan sağlayan Karakuri Board&rsquouyla konforunuz hep en üst seviyede olacak.

GÜVENLİĞİYLE TAM NOTE ALDI! Yeni Nissan Note&rsquota ABS, EBD, ESP,  Fren Destek Sistemi, 6 hava yastığı ve hız sınırlayıcı gibi yüksek güvenlik özellikleri tüm versiyonlarda standart olarak sunuluyor. Ayrıca Yeni Nissan Note&rsquota, &ldquoNissan Güvenlik Kalkanı&rdquo (Nissan Safety Shield) adı verilen üç farklı emniyet sistemi yer alıyor.

Hareketli Nesne Algılama Sistemi: Çevre Görüş Sistemi&rsquonin özelliklerini kullanan bu yeni teknoloji, geri giden Yeni Nissan Note&rsquoun, yoluna çıkabilecek nesneleri tespit etmesini sağlıyor. Sıradan park yardımcıları, yolda bir nesne olması halinde uyarırken Hareketli Nesne Algılama Sistemi geri giden araca doğru yürüyen bir çocuk gibi aracın arkasında hareket eden nesneler veya kişiler olması halinde sesli ve görsel bir uyarı veriyor. Yeni Nissan Note&rsquoun bagaj kapağında bulunan dışbükey lense sahip geniş açılı arka kamerası, aracın arkası için 180 dereceyi aşan benzersiz bir görüş alanı sunuyor. Kameradan elde edilen görüntülerse, 5,8"lik Nissan Connect ekranında görüntüleniyor. Böylelikle sürücü, park yerinden çıkarken olası tehlikelere karşı önceden hazırlıklı oluyor.

Kör Nokta Uyarı Sistemi: Bu sistem, kör nokta olarak adlandırılan bölgedeki araçları, geniş açılı arka kamerası sayesinde tespit eder ve her iki yan ayna üzerinde yer alan görsel LED uyarıcılarla sizi uyarır. Sinyal vererek şerit değiştirmek istediğinizde ise, eğer bir araç size tehlikeli derecede yakınsa LED ve sesli uyarıcılarla sizi uyarır.

Şerit Takip Uyarı Sistemi: İçiniz rahat olsun. Aracınız istenmedik şekilde şeridinden ayrıldığında, gelişmiş teknolojiye sahip Şerit Takip Uyarı Sistemi sizi anında uyarır (Sinyal vererek şerit değiştirme hariç). Sınıfında ilk defa Yeni Nissan Note&rsquoda yer alan bu premium özellik, aracın arka kamerasını kullanarak şeritten çıkılmaya başlandığını tespit eder ve sürücüyü uyarır.

NISSAN ÇEVRE GÖRÜŞ SİSTEMİ: 4 KAMERAYLA 360 DERECE GÖRÜNÜM. Nissan Çevre Görüş Sistemi, aracınızın kuş bakışı görünümünü 5,8"lik renkli ve dokunmatik ekranına aktarır. Geri ve paralel park etmeyi kolay ve stressiz hale getirir. Çevre Görüş Sistemi&rsquonde yer alan arka kamera, lensini kendi kendine temizleyerek her türlü hava koşulunda en iyi sonucu verir.

MOTORUYLA TAM NOTE ALDI! Yeni Nissan Note&rsquoun, yeni nesil motorları hem cebinizi hem de doğayı düşünüyor. 1,5 DCI motor seçeneği, ortalama 3,6 litrelik tüketimiyle yakıtı adeta kokluyor ve düşük karbon salınımıyla dikkat çekiyor. Stop/Start Sistemi, yakıt tüketimini düşürmenize ilave katkı sağlıyor.

ECO MOD SISTEMI: ECO Mod Sistemi, ECO (Ekonomi) fonksiyonunu aktif hale getirir ve yakıt ekonomisi sağlar.
ECO SÜRÜŞ GÖSTERGESI: Araç ECO sürüş modunda kullanılırken, sürüş tarzınıza göre yakıt tüketim performansınızı üç adımda gösterir.
ECO PEDAL KILAVUZU: Araç ECO sürüş modunda kullanılırken, gaz pedalına basma seviyesi görüntülenir. 
ECO SÜRÜŞ RAPORU: Sürüş sonrası araç kullanım verimliliğini gösterir.